30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

İnternet kafede silahlar konuştu

Trabzon'un Araklı ilçesinde dün gece bir internet kafede çıkan kavgada açılan rastgele ateş sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, ilçenin Yolgören Mahallesi Trabzon Caddesi üzerinde bir internet kafede meydana geldi. Hamit Ç. (19) isimli genç ile Faruk Şahin T. isimli genç arasında tartışma yaşandı. Tartışmadan kısa bir süre sonra internet kafeye Erdoğan S. (25) isimli gençle birlikte gelen Faruk Şahin T.'nin ağabeyi Şahip T. (31) ile Hamit Ç. ve akrabası Erol Ç. (20) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Erdoğan S. ve Şahip T. internet kafede silah çekerek sağa sola ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu internet kafe sahibi Vural Çebi (20) kalbine isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Çebi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemede 13 adet boş kovan ile 3 adet deforme olmuş mermi çekirdeği bulundu. Ölen gencin 15 gün sonra askere gideceği öğrenildi. Vural Çebi'nin Yolgören Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Bu arada kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 14:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?