5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

İnternetin güzel yüzü Uzungöl FM

İNTERNETİN GÜZEL YÜZÜ

İnternet üzerinden yayın yapan ve çok sayıda üyesi olan bir radyo, birbirlerini hiç görmeyen akrabaları düzenlediği organizasyonlar ile bir araya getiriyor.

İsmini Trabzon'un turistik beldesi Uzungöl'den alan UzungölFM, kuruluşunun 3. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Uzungöllü olan ve İstanbul'da ikamet eden Mehmet Tahan, kurduğu radyo ile çeşitli illerde yaşayan birçok hemşerisini bir araya getirdi. İnternetin amacına uygun bir şekilde kullanıldığı zaman birçok güzelliğin, dostluğun ortaya çıktığını anlatan Tahan, "Radyoyu kurmamdaki amacım, değişik nedenlerden dolayı memleketlerinden ayrılıp gurbet ellere giden insanlarımızı bir araya getirmekti. Hedeflediğim amaca 3 yıl içerisinde ulaştığımı düşünüyorum. Çoğu kişi radyoya geldikten sonra birbirlerini tanıyıp akraba olduklarını öğrendi. Bu bana mutluluk veriyor. Sürekli haberlerde takip ediyoruz internetten tanışanların başına neler geldiğini. Ama biz bu güne kadar böyle bir olayla karşılaşmadık ve inşallah karşılaşmayız da. Burada tanıştığımız dostlarımızın düğünlerini radyodan canlı veriyoruz. Bunun dışında çeşitli illerde düzenlediğimiz etkinliklerle birbirlerini hiç görmeyen akrabaları bir araya getiriyoruz" dedi.

İNTERNETİN GÜZEL YÜZÜ
İNTERNETİN GÜZEL YÜZÜ
İNTERNETİN GÜZEL YÜZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 10:15:02
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 16:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?