2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

İşadamından anlamlı yardım

Trabzonlu işadamı Ali Kemal Aktürk tarafından engelli vatandaşlara verilmek üzere alınan 35 adet tekerlekli sandalye düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.

Trabzon Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen dağıtım törenine Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir’in yanı sıra işadamı Ali Kemal Aktürk, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Aktürk, Trabzon Defterdarı Abdullah Kemal Karadeniz ve davetliler hazır bulundu.

Burada bir konuşma yapan Vali Yavuzdemir, işadamı Aktürk’ün anlamlı yardımdan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu davranışının diğer işadamlarına da örnek olması dileğinde bulundu. Vali Yavuzdemir, bir gün herkesin tekerli sandalyeye ihtiyacı olabileceğine dikkat çekerek, "Ali Kemal Aktürk’ü bu davranışından dolayı kutluyorum. Kendisine bu talebimizi ilettiğimizde bizi kırmadı. Maddi durumu yerinde olmayan engelli vatandaşlarımıza büyük bir hizmeti sağlamış oldu. Darısı diğer işadamlarımızın başına" dedi.

Daha sonra söz alan işadamı Aktürk, elinden geldiği kadar doğduğu şehre her fırsatta maddi ve manevi olarak hizmet vermeye devam edeceğini ifade ederek, engelli vatandaşlara böyle katkı sağladığı için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi. Törende, Of İlçesi’nden gelen ve doğuştan çocuk felci geçirerek yürüyemeyen 10 yaşındaki ilköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi Erdal Azaklı’ya engelli arabası Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir tarafından verildi. Azaklı, sakat arabası sayesinde okuluna artık rahatlıkla gidip gelebileceğini ifade ederek, işadamı Aktürk’e teşekkür etti.

Trabzon
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 10:31:26
Güncelleme :21 Aralık 2004 Salı 13:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?