5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Iscaac Promise sabır istedi

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Iscaac Promise, Bordo-mavili takımda yapabileceklerinin tamamını gösteremediğini belirterek, fırsat bulduğunda gerçek kimliğini göstereceğini söyledi.
 

Trabzonspor Dergisinin Nisan sayısına eşi Kate ile birlikte röportaj veren Nijeryalı futbolcu Isaac Promise, Bordo-mavili takımda oynadığı süreçte kimsenin yapabileceklerini görmediğini belirterek, "Özellikle burada oynadığım süreçte kimse yapabileceklerimi görmedi. Bazen oluyor zor bir gün geçiriyorsunuz, bazen oluyor moralsiz oluyorsunuz. Ancak ben kendi potansiyelimi biliyorum.

Yapabileceklerimin tamamını gösteremediğimi biliyorum. Bu nedenle eleştiriler konusunda beni endişelendiren pek bir şey yokaçıkçası"dedi


Trabzonspor taraftarlarının sabırlı olması gerektiğini belirten Isaac, "Trabzon'da herkes futbolla ilgileniyor. Trabzonspor taraftarlarının bazen çılgınca şeyler yapmasını normal karşılıyorum. Çünkü herkes başarı bekliyor. Futbolla yatıp futbolla kalkan insanların başarı beklemesi de çok normal. Ancak onlardan özellikle bir şey rica ediyorum. O da sabırlı olmaları. Özellikle bizler sahada mücadele ederken bunu yapmaları çok önemli. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz.


Taraftarlarımızın olumsuz reaksiyonlarından ciddi anlamda etkileniyoruz. Futbolcu etkilenmemeli, işini yapmalı diye bir şey yok. Sonuçta hepimiz insanız ve ister istemez etkileniyoruz. Yani tribündeki olumsuzluk kesinlikle sahaya olumlu yansımaz, bunun bilincinde olurlarsa oyuna katkı sağlarlar. Trabzonspor için iyi bir yıl olacağına inanıyorum. Ama dediğim gibi öncelikle sabırlı olunmalı. Sabredildiğinde başarının geleceğine inanıyorum" diye konuştu


"MİLLİ TAKIMA GİTMEK İSTEMİYORUM"
Nijerya Milli Takımı'nda yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu ve be nedenle Milli Takım'a gitmek istemediğini belirten Isaac, "Nijerya'da çok yetenekli oyuncular var. Sokakta top peşinde koşanlardan bile bir milli takım oluşturabilirsiniz. O kadar yetenekli oyuncular var. Ben Nijerya Milli Takımı'na bütün alt kategorilerinde oynayarak yükseldim. Ancak şu an Nijerya futbol ailesinde yolunda gitmeyen bir şeyler var. Bunu saklamanın bir anlamı yok. Bu nedenle de Nijerya Milli Takımı'na gitmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.


Her maçtan önce hem takım için hem de kendisi için dua ettiğini belirten Isaac, "İnsanların hayatları boyunca gerçekleştirmek istedikleri hedefler vardır ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çaba gösterirsiniz. Hayata değer katmak, güzellikler yaratmak istersiniz. Bunlar gerçekleştiğinde de şükredersiniz. Ben de maça çıkmadan önce hem kendim için hem de takım için dua ederim. O an takım içindeki konumum ne olursa olsun, sonuçta takımın futbolcusuyum. Bencilce davranan futbolcuları görünce hiç hoşuma gitmez. Sonuçta orada bulunduğunuz takımın başarısı için varsınız" şeklinde konuştu.


Kardeşinin kendisine Singalo lakabını taktığını belirten Isaac, "Bana küçüklüğümden bu yana söylenen bir lakap var. Türkiye'de şimdiye kadar kimse bilmiyordu. Anlamını da araştırdım, ama bulamadım. Kardeşim bu lakabı bana taktı. Nereye gitsem beni takip ediyor. Singalo diyorlar bana. Burada ise komşularım bana Karabiber diyorlar" dedi.


"BABALIK ÇOK BÜYÜK BİR MUTLULUK"
19 Şubat'da babalık duygusunu yaşayan Nijeryalı oyuncu Isaac Promise, eşi Kate ile birlikte tesadüfen tanıştıklarını belirterek, " Kate, mankenlik yapıyordu. Ben onu televizyonda gördüm tesadüfen. Bir şekilde kendisine ulaştım ve tanıştık. İlişkimiz böyle başladı ve devam etti. Konuşmaya başladıktan sonra Kate benimle neler yaşamak istediğinden bahsetti. O şekilde gelişti" diye konuştu.


Babalığın kendisine çok büyük bir mutluluk verdiğini belirten Isaac, "Oğlum İlk doğduğunda çok büyük bir mutluluk anıydı bizim için. Şimdilerde geceleri sorun çıkarıyor, ağlıyor. Ben kendi adıma yorgun olduğum zamanlarda bile ona bakmaya çalışıyorum. Bu konuda büyük sorumluluk annesinde. Herşeyiyle o ilgileniyor, ancak yine de çok sorun çıkaran bir bebek değil. Onun var olması çok güzel. O olduğundan bu yana dünyaya bakış açımız değişti" ifadelerini kullandı.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 12:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?