1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

İşçilere sabah sürprizi

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Belediye temizlik işçilerinin sabah mesaisine katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Canalioğlu, yoğun işlerinden fırsat bularak belediye birimlerini ziyaret edip çalışanların sorunlarını yerinde dinlemeye gayret ettiğini belirterek, "Biz belediye olarak 'Temizlik Kirletmemektir' sloganıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin temizliği konusunda arzu ettiğimiz noktaya gelmek üzereyiz. Bu konuda gösterdiğiniz gayretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü bu kentin her noktasında sizler varsınız" dedi.

Başkan Canalioğlu, ayrıca vatandaşlarımızın da temizlik konusunda gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirterek, "Temizlik işçilerimizin yaptığı çalışma ancak vatandaşlarımızın bu konuya duyarlılık göstermesiyle anlaşılır. Temizlik işçisi arkadaşımızın temizleyip geçtiği bir alana çöp atan vatandaşımız, arkadaşlarımızın yaptığı çalışmayı sekteye uğratır. Bu konuda vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 10:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?