5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

İstifa haberi yönetimi kızdırdı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile en küçük bir sorunlarının bulunmadığını belirterek, yönetimin Ersun Yanal ile yola devam etme kararlılığının sürdüğünü söyledi.


Bir internet sitesinde teknik direktör Ersun Yanal'ın istifa ettiği yönünde yer alan habere sert tepki gösteren Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, bu tarz gelişmelere hazırlıklı olduklarını belirterek, "Daha önce defalarca seslendirdiğimiz gibi takımımızın zirve mücadelesi içerisinde gücünü iyice hissettirdiği dönemde karşımıza çıkarılmaya çalışılacak engellerden birini yaşıyoruz. Sergilediği bütünlük havasıyla bugüne kadar gelen ve ligin en iddialı takımı konumuna yükselen Trabzonspor'un geriye düşürülmesi için en önemli unsurun yönetim, teknik heyet, futbolcu üçgenindeki huzur ve güven ortamını bozmak olduğunu bilen çevreler, bu yöndeki hamleyi başlatarak yeni bir oyunu sahnelemektedir. Bizi asıl üzen taraf bu olumsuzlukların Trabzonsporlu olduğunu iddia eden çevreler tarafından ön plana çıkartılmasıdır" diye konuştu.


Kulüp Başkanı Sadri Şener ve kendilerinin defalarca söylediği gibi yönetim kurulu ile teknik heyet arasında en küçük bir sorunun bulunmadığını belirten Hacısalihoğlu, "Hocamızla birlikte yola devam etme kararlılığımız sürmektedir. Bu birlikteliği bozmaya çalışacakların amacına ulaşamayacaklarını tüm kesimlerin bilmesini istiyoruz. İki gün sonra Konyaspor ile önemli bir müsabakaya çıkacak olan takımımızın bu maça hazırlanması gerekirken yalan haberlerle yaratılan suni gündemlerle meşgul edilmesi çabalarının iyi niyetle bağdaşır yanı yoktur. Taraftarlarımızın bu tarz haberlere itibar etmemelerini diliyor ve hepsini her zamankinden daha fazla takımlarına destek vermeye çağırıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 12:11:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?