5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Jerome ile ilgilenmiyoruz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, menajerlerin Trabzonspor'un ismini kullanarak ellerindeki oyuncuları pazarlamak istediğini belirterek, Fransız oyuncu Jerome Rothen ile ilgilenmediklerini söyledi.


Takımın Isparta Davraz'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Ekibimizin Isparta Davraz'da yaptığı hazırlık kampı çok yararlı geçti. Hocamız ve futbolcularımızdan edindiğimiz izlenim çok olumlu yönde. Bu tabloyu Hollanda kampına da yansıtarak yeni sezona iyi bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.
Hollanda kampında hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, "Teknik direktörümüz Hugo Broos Isparta kampında takımı tanıma fırsatı buldu. Yapacağımız hazırlık müsabakalarında takımı daha yakında tanıyacak ve ihtiyaçları belirleyecek. Vereceği rapor doğrultusunda oyuncu isteği ortaya çıkar ise kadroya takviye yapabiliriz" dedi.
Menajerlerin ellerinde bulunan oyuncuları pazarlamak için Trabzonspor'un ismini kullandığını savunan Hacısalihoğlu, "Menajerler ellerinde bulunan oyuncuların Trabzonspor'un gündemine getirerek bir baskı ortamı oluşturmaya çalışıyor. Oyuncularını başka kulüplere pazarlamak adına da Trabzonspor'un ismini kullanıyorlar. Fransız oyuncu Jerome Rothen'le ilgilenmiyoruz. Trabzonspor'a oyuncu hediye etmek isteyen varsa oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 18:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?