30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Kadından kadına taciz mesajı

Trabzon'da eşinin kendisini aldattığı kadın zannederek başka bir bayana cep telefonu ile cinsel içerikli taciz mesajları çeken bir kadın mahkemelik oldu.

Trabzon Bahçecik Mahallesi’nde oturan Zehra S. (46) eşinin kendisini aldattığını zannederek Alanur Ö.(26), isimli bayanı cep telefonu ile cinsel içerikli taciz mesajları çekmeye başladı.

Cinsel içerikli taciz mesajlarından bunalan Alanur Ö., tanımadığı bir kişinin kendisini cep telefonundan arayarak cinsel içerikli mesaj çektiği ve bu şekilde huzurunun bozulduğu gerekçesiyle Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak şikayette bulundu.

Şikayet üzerine Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan davada hakkında "Cinsel Taciz, Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozmak" suçundan dava açılan ve tutuksuz olarak yargılanan Zehra S. ve şikayetçi durumundaki Alanur Ö. duruşmaya katılmadı.

Sanık Zehra S. ise ilk sorgusunda mesajları ve aramaları kendisinin yaptığını doğrulayarak ancak eşi Cevat S.’nin kendisini aldattığını düşündüğü için şikayetçiyi eşinin kendisini aldattığı kadın zannederek bu şekilde davrandığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 11:20:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?