1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Kadınlardan valiye anlamlı hediye

Tüm Kadınlar Derneği Trabzon Şube Başkanı Cemile Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir’i makamında ziyaret ederek Türk bayrağı hediye etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Cemile Keskin’in hediye ettiği Türk bayrağını öperek teslim alan Vali Yavuzdemir, valilerin devleti temsil ettiğini ve bu nedenle valiliklerde, vali konaklarında ve makam araçlarında Türk bayrağının devamlı dalgalandığını hatırlattı.

Bayrağı temsil ettiklerini ve kıymetini bildiklerini kaydeden Vali Yavuzdemir, "Ama bu memleketin ekmeğini yiyip, suyunu içip vatandaşlık adı altında bu memlekete maalesef ihanet edenler çıkabiliyor. Bunlara karşı toplum olarak birlik, beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi gereken dersi vereceğiz. Bu vatanın kıymetini bilmeyenler, bu vatanda yaşıyor, ihanet ediyor ve bayrağı yakmaya kalkıyor. Bu kadar hainlik olur mu? Bu elleri kırarız, bunu bilsinler. Bizim kimseye verecek bir karış toprağımız, bir çakıl taşımız bile yok. Dış güçler Türkiye ne zaman güçlense, ayaklarının üzerinde durmaya çalışsa, ’Nasıl engelleriz, nasıl bunları birbirine düşürürüz, nasıl bunların içinde istikrarı bozarız’ diyerek harekete geçiyorlar. Artık vatandaşlarımızın da biraz aklını başına alması lazım. Bu nedenle huzurumuzu bozmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 16:38:59
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 13:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?