30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Kahraman, bölge muhabirleriyle buluştu

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İHA Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde bölge muhabirleriyle bir toplantı yaptı.

Trabzon ziyareti öncesi İHA Trabzon Bölge Müdürü Öner Seven'le birlikte Rize'ye geçen ve burada AK Parti Rize Milletvekili adayları Ali Bayramoğlu, Lütfi Çırakoğlu ve Hasan Karal'ın Fındıklı İlçesinde düzenlediği mitingi izleyen ve adaylarla görüşen Kahraman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarının da seçim gezilerini takip etti. Çayeli İlçesinde seçim çalışmalarını yürüten eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletveli adayı Mesut Yılmaz ile de görüşen ve seçim çalışmalarını gözlemleyen Kahraman, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı da makamında ziyaret etti.

Daha sonra Trabzon'a geçen İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İHA Bölge Müdürlüğü'nde Trabzon, Rize ve Giresun muhabirleri ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Toplantıda bölge muhabirlerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Fevzi Kahraman, İHA'nın çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 13:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?