4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Kale emin ellerde

jeffersonTrabzonspor'un gelecek sezon kalesini koruyacak olan Jefferson, Tolga Zengin ve Ahmet Şahin arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni'nin, Brezilya'dan gelirken yanında getirdiği kaleci antrenörleri, Jonas Sampaio, bordo-mavili takımın kalecilerinin adeta pestilini çıkartırken, kurduğu diyalogla da onların gönlünü alarak daha çok çalışmalarını sağlıyor.
Kaleciler arasında tatlı bir rekabet ortamı kuran Brezilyalı antrenör, çalışma ortamından memnun olurken başta hemşerisi Jefferson, Tolga Zengin ve Ahmet Şahin'in performansları yüzünü güldürdü. 

Yapılan çalışmalarda Jonas Sampaio'nun gösterdiği hareketleri harfiyen yerine getiren kaleciler, gelecek sezon kaleyi almak için birbirleri ile yarışırken, bu yarışın Almanya kampı sırasında da devam edeceği gözlendi. 

Yapılan çalışmalarda gösterdikleri performansla ve estetik hareketleri ile dikkat çeken bordo-mavili takımın genç kalecileri, Trabzonspor'un kalesinin sağlam olduğunu başta antrenmanı takip eden basın mensuplarına ve taraftarlara gösterirken teknik heyetin ise yüreğine su serptiler.
.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2006 Cumartesi 15:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gürhan Bahadır IP: 213.161.150.xxx Tarih : 7.07.2006 12:28:35
Trabzonspor kalesi hiç bir zaman Jeferson ile emin ellerde olmamıştır. olmayacaktırda. Jeferson Türkiye liginde şampiyonluğa oynayan GS,FB, BJK 'dan hangisinde kalesini kollayabilir. Bana göre yiyeceği hatalı gollerle bu yıl da başarı hayal. Jeferson'u izleyince nedense yanlış iklim ve toprağa dikilmiş tropikal meyve imiş hissine kapılıyorum. İnşallah yanılırım Gürhan Bahadır.