6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Kaleci Onur Milli Takıma gidemedi

KALECİ ONUR MİLLİ TAKIMA GİDEMEDİ

A Milli Futbol Takımı'nın Çarşamba günü Güney Kore Milli Takımı ile Trabzon'da yapacağı hazırlık maçı için kadroya dahil edilen Onur Recep Kıvrak, Medical Park Antalyaspor maçında omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takımın İstanbul'daki kampına gitmedi. Futbolcunun sakatlığıyla ilgili olarak milli takım doktorlarıyla bir görüşme yapılacağı ve ardından gerekirse milli takım kadrosundan çıkartılacağı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi evinde Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak 2 puan kaybeden Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sabah yapılan antrenmana milli takım kamplarına giden Engin, Burak, Selçuk, Serkan, Umut, Mustafa, Ferhat, Ceyhun, Yatara ve Glowacki ile birlikte sakatlıkları bulanan Onur ve Egemen katılmadı.

Sabah yapılan antrenmana Brezilyalı futbolcu Jaja geç katıldı. Yaklaşık yarım saat sonra tesislere gelen futbolcu Şenol Güneş7le görüşerek çalışmaya dahil oldu. Güneş, antrenmanı izleyen Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile uzun süre sohbet etti. Güneş, daha sonra antrenmana geç kalan Jaja ile de görüştü.

Bordo- mavili takım, antrenmanda kondisyon çalışması yaparken, dünkü maçta oynayan futbolcular koşunun ardından çalışmaya tamamladı.

KALECİ ONUR MİLLİ TAKIMA GİDEMEDİ
KALECİ ONUR MİLLİ TAKIMA GİDEMEDİ
KALECİ ONUR MİLLİ TAKIMA GİDEMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 13:16:00
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 13:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?