5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Kalkınma ajansı yönetimi toplandı

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerini kapsayan Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Başkan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında yapıldı.

Toplantıya sel felaketi nedeniyle katılamayan Artvin Valisi haricindeki illerin valileri, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ve ticaret sanayi odası başkanları katıldı. Toplantı sonrası Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, toplantının en önemli gündem maddesi olan Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ne yapılacak atama konusunda açıklamada bulundu.

Vali Kızılcık, Genel Sekreterlik için 9 adayın müracaat ettiğini ve bu adaylar içerisinden oy birliği ile alınan kararla belirlenen Ürgüp Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım ve Başbakanlık Uzmanı Necati Yamaç’tan birinin atanmak üzere Bakanlığın onayına sunulacağını söyledi.

Toplantının ikinci gündem maddesi olan Kalkınma Ajansı hizmet binası olarak kullanılacak binanın satın alınması yada kiralanması konusu görüşüldü. Bina tespitlerinin daha kapsamlı yapılması gerektiğinden bu maddenin bir sonraki toplantıda tekrar görüşülmesine karar verildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 19:48:40
Güncelleme :25 Eylül 2009 Cuma 20:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?