4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Kamp kadrosu belli oldu

Trabzonspor'un 2009-2010 sezonu öncesi Isparta Sirene Davras Mountain Sport Resort Otel'de yapacağı hazırlık kampının kadrosu belli oldu. Buna göre Bordo-mavili takımın kadrosunda 28 futbolcu yer alacak, yeni transfer Razandura Tjikuzu ise kafileye İstanbul'da dahil olacak.


Bordo-mavili takım, Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla yarın saat 09.30'da İstanbul'a, oradan da saat 15.05'de Antalya'ya geçecek. İzinli olan Song, Yattara, Colman, Alanzinho, Cale ve Isaac daha sonra kadroya dahil olacak.


Trabzonspor'un kamp kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:
"Yattara, Tayfun Cora, Song, Tolga Zengin, Umut Bulut. Tony Sylva, Serkan Balcı, Onur Reçep Kıvrak, Barış Memiş, Ceyhun Gülselam, Giray Kaçar, Selçuk İnan, Cale, Colman, Egemen Korkmaz, Gökhan Ünal, Alanzinho, Ferhat Öztorun, Zafer Yelen, Tjikuzu, Kadir Keleş, Isaac, Erhan Kurt, Ziya Şakar, Mustafa Yumlu, Göksu Alhas, Abdullah Karmil, Eren Görür"  Trabzonspor'da Ferhat Çökmüş ise kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Gençlerbirliği'nden Engin Baytar'ı isteyen Bordo-mavili yönetim, bu oyuncuya karşılık Ferhat Çökmüş takas karşılığında kırmızı-siyahlı ekibe verebileceği öğrenildi. Vestel Manisaspor da Ferhat Çökmüş'ü isteyen takımlar arasında yer alıyor.

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 19:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?