30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Kamp oteli değişti

Trabzonspor, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. 

Antalya Belek'te bulunan Gloria Golf Otel'de kampa giren Trabzonspor, kamp süresinin 13 Ocak tarihine kadar uzatılması kararından sonra, kaldıkları otelin sahasında diğer takımlarla antrenman saatlerinin çakışması nedeniyle Adora Otel'e yerleşti. 

Adora Otel'in sahasında, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde akşam antrenmanına çıkan bordo-mavili futbolcular, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar. 

Trabzonspor'da sakatlıkları süren Hasan Üçüncü havuzda, Murat Ocak ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

-''MUSAMPA SORUNU ÇÖZÜLDÜ''-

Trabzonspor Kulübü Profesyonel İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, henüz Türkiye'ye gelmeyen Musampa ile ilgili sorunun çözüldüğünü söyledi. 

Musampa'nın yarın Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan öğle saatlerinde uçağa bineceğini belirten Çuvalcıoğlu, ''Akşam antrenmanına yetişmesini beklemiyoruz ama kampa katılması kesin'' dedi.

-''GERÇEK YATTARA'YI GÖRECEKLER''-

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, ikinci yarıda Trabzonsporlu taraftarların gerçek performansını göreceklerini söyledi.
Ligin ilk yarısında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade eden Yattara, şunları söyledi: 

''Şu anda bunları aşmış durumdayım. Trabzonspor taraftarının, bana olan inancını biliyorum. Ben de buna karşılık elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım. Onlara, görmeyi istedikleri Yattara'yı ikinci yarıda izlettireceğim. İkinci yarıda taraftarlar gerçek Yattara'yı izleyecek.''
aa
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2007 Çarşamba 20:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?