2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Kaptan pişman oldu

Trabzon’da, hafta sonu çalıştığı ’Avrasya’ isimli gemi personelinin yaklaşık 40 bin dolar tutarındaki maaşını alarak kayıplara karışan geminin 4. kaptanı Mustafa Hikmet Yılmaz, paranın 10 bin dolarını harcadıktan sonra geri kalan parayı pişman olarak çalıştığı şirkete gönderdi.

Edinilen bilgiye göre, Ufuk Denizcilik ve Gemi Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne ait Trabzon-Sochi arasında sefer yapan ’Avrasya’ adlı yük ve yolcu gemisinde, katip ve 4. kaptan olarak görev yapan Mustafa Hikmet Yılmaz (43), gemi personelinin maaşı, kumanya ve yakıt masrafları karşılığında kendisine verilen yaklaşık 40 bin doları geçtiğimiz hafta sonu alarak kayıplara karıştı.

Gemi sahibi şirket yetkilileri konuyla ilgili olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Konunun basına yansıması ve şirket yetkililerinin, "Yeter ki parayı geri versin, şikayetçi olmayacağız" açıklamaları üzerine Yılmaz, olaydan 5 gün sonra çalıştığı şirketi telefonla arayarak pişman olduğunu söyledi. Şikayetçi olmamalarını isteyen Yılmaz, bu teklifin kabul görmesi sonucu harcadığı 10 bin dolar dışındaki 30 bin doları başkası aracılığı ile şirkete gönderdi.

Öte yandan, evli ve 3 çocuk babası olan Yılmaz’ın olay sonrasında paranın bir bölümünü evine bıraktığını geri kalan parayla ise Rus bayan arkadaşı ile Giresun ve Antalya gibi çeşitli illerde gezerek harcadığı iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 15:19:24
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 11:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?