30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Karadeniz Oyunları'na İzmir desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'Abla-Abi-Kardeş Projesi' idari kadro gönüllülerinden oluşan bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nu ziyaret etti.

20 kişilik ekip olarak Trabzon’a gelen gönüllü öğrenciler Karadeniz Oyunları'nda da gönüllü olarak görev yapacaklar. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, öğrencilerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Sizleri Trabzon’da görmekten mutluyuz. İzmir’den Trabzon’a uzanan bir dostluk köprüsü oluşturdunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Karadeniz oyunlarında da gönüllü olarak görev yapacak olmanız bu dostluğun bir göstergesidir. Karadeniz oyunları kentimiz için vizyondur. 2011 Olimpiyatları için bir hazırlıktır. Trabzon Bölgenin liman, spor, öğrenci ve sağlık kentidir. Böyle bir kentte oyunların yapılacak olması bizlere ayrı bir gururu vermektedir” dedi.

Projenin idari Koordinatörü Filiz Bengütaş da Trabzon’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını kaydederek “Trabzon gerçekten güzel bir kent. Bizler gönüllüler olarak daha önce İzmir’de yapılan Üniversiteler arasında yapılan oyunlarda da görev yaptık. Burada 20 kişiyiz ama 120 kişilik bir ekiple Karadeniz oyunlarında da gönüllü olarak görev yapacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 15:31:01
Güncelleme :21 Haziran 2007 Perşembe 15:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?