5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Karaman Trabzon'a geldi

Trabzonspor tarafından Sportif Dirketör olarak düşünülen teknik direktör Ünal Karaman, Bordo-mavili yöneticilerle görüşme yapmak için Trabzon'a geldi.


Sun express Hava Yollarına Ait tarifeli uçak ile saat 20:30 sıralarında Trabzon gelen Ünal Karaman'ı kulüp görevlileri ve Trabzon'daki dostları karşıladı.
Havaalınında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Ünal Karaman, henüz resmi sözleşmeye imza atmadığını belirterek, "Burada olmak güzel bir duygu. Ünal Karaman'ın birikimlerinden, Ünal Karaman'ın şahsiyetine ihtiyaç olup camia içersinde böyle bir değerlendirme söz konusu olmuşsa Ünal Karaman'da buraya seve seve gelir" dedi.
Trabzonspor'un herşeyini bilmesinin söz konusu olmadığını belirten Ünal Karaman, "Futbol her geç gün değişiyor. Trabzonspor'da buna ayak uyduruyor. Hakim olduğumuz noktalar var. Ama yetersiz kaldığımız noktaları ise kısa zaman içirsinde öğrenme gayreti içersinde olacağız. Şu an itibari ile resmi bir sözleşmeye imza atmadım. Gerekli görüşmeleri yapıp, resmi sözleşmeye imza attıkdan sonra Trabzonspor'un menfaatlerini görüşerek paylaşacağız."dedi
Trabzonspor'un Sportif Direktör olarak düşündüğü Karaman, daha sonra Havaalanından, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine geçerek, Bordo-mavili yöneticilerle görüşme yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 09:29:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?