5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Kardeşleri ölüm ayırdı

Trabzon'un Deliklitaş mevkiinde istinat duvarının çökmesi sonucu meydana gelen olayda, duvarın altında kalan 2 kardeşten biri ölürken, biri ise yaralı olarak kurtuldu.


Edinilen bilgiye göre, Deliklitaş mevkii Ardıç Sokak'ta bugün saat 16.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle istinat duvarı çöktü. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans, iş makinesi gönderilirken, bölgede büyük panik yaşandı. Çöken duvarın altında kalan Ata İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Yusuf Aydın (7) hayatını kaybederken, kardeşi Settar Aydın (6) ise yaralı olarak kurtarıldı. Aydın kardeşlerin anne ve babası olay sonrası fenalık geçirirken, feryatları yürekleri dağladı.


Olay yerine gelerek inceleme yapan Vali Nuri Okutan, duvarın çökmesine ağaç köklerinin neden olduğunu belirterek, "İlk planda bize çöken duvarın ve toprağın altında 7-8 çocuğun olduğu bilgisi geldi. Daha sonra 3 çocuğun duvar altında kaldığı bilgisi aldık. Ama yapılan araştırmada Yusuf Aydın isimli çocuğun toprak altında kalarak öldüğünü, kardeşinin ise yaralı olarak kurtarıldığını öğrendik" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 20:40:41
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 20:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?