5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Kaymakam Sonel sözünü tuttu

KAYMAKAM SONEL VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Trabzon'un Of İlçesi Kaymakamı Tuncay Sonel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede kura ile belirlenen 24 öğretmenin İstanbul'a iki günlük geziye gönderileceği sözünü yerine getirdi.

Trabzon'dan uçakla İstanbul'a giden 24 öğretmen, iki gün boyunca İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdi. İstanbul'un değişik mekanlarında yemek yiyerek, Kız Kulesi'nde kahvelerini yudumlayan, boğazın eşsiz güzelliğini seyreden öğretmenler, kısa süreli de olsa hafta sonunu farklı bir ortamda geçirmenin zevkini yaşadıklarını belirterek Kaymakan Soner'e teşekkür etti.

27 yıllık öğretmen Mehmet Hilmi Kılıç, meslek hayatı boyunca ilk kez böyle bir durum yaşadığını ifade ederek, "Bu geziyi hayatım boyunca unutmayacağım. Bizlere bu imkanı sağlayan sayın kaymakamımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Of'ta daha önce de okul öncesinde okuma yazma kampanyalarında başarılı olan 10 öğretmen, Halep-Şam gezileri ile ödüllendirilmişti.

Kaymakam Sonel, başarılı kamu görevlilerinin yurt dışı ve yurt içi gezilerle ödüllendirilmeye devam edileceğini belirterek "Bu ödüllerden sağlık camiamız faydalanacak. Yeter ki kamu görevlilerimiz işlerinde başarılı olsun, bu arada bu tür gezilerde bize destek olan hayırseverlerimize de teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

KAYMAKAM SONEL VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
KAYMAKAM SONEL VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
KAYMAKAM SONEL VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 13:53:01
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 14:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?