4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Kırgız kadının cinneti

Trabzon’da, Kırgız asıllı 25 yaşındaki Ulmira Karmazaeva, birlikte yaşadığı İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli 31 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Kaya’yı beylik tabancasıyla başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, Uzman Çavuş Kaya'nın, Beşirli Mahallesi'ndeki Umut Sitesi B Blok’taki evinde, bu sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 2 yıl önce eşinden ayrılan ve Trabzon’da annesi 60 yaşındaki Hacer, çocukları 6 yaşındaki İbrahim Alper ve 3 yaşındaki Gülennur ile oturan Uzman Çavuş Süleyman Kaya ile bir süredir birlikte yaşayan Kırgız asıllı Ulmira Karmazaeva, iddiaya göre dün gece Kaya ile annesinin evliliklerine karşı çıkması yüzünden tartıştı.

Ulmira Karmazaeva, bu sabah, kalktıktan sonra sevgilisi Uzman Çavuş Kaya'nın tabancasını aldı. Karmazaeva, sevgilisi Kaya'yı başına tek el ateş ederek öldürdü. Daha sonra, silahı kendi başına dayayıp ateşleyen Ulmira Karmazaeva, ağır yaralandı.

Trabzon Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karmazaeva, ilk müdahalenin ardından sevkedildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sevgilisi tarafından öldürülen Uzman Çavuş Kaya'nın 20 günlük yıllık izne ayrıldığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 12:32:51
Güncelleme :5 Eylül 2006 Salı 14:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?