5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Kitap okuyana altın hediye

Trabzon Valisi Nuri Okutan’ın öncülüğünde başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında, Of ilçe genelinde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve teşvik etmek amacıyla her ay 26 okuldan en fazla kitap okuyan 26 öğrenci kitap ve altınla ödüllendirilmeye devam ediliyor.


“Oku Kitabı Al Altını” projesi kapsamında Aralık ayında altın almaya hak kazanan öğrencilere altınları törenle verildi. Of Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Tuncay Sonel, Of’u eğitim alanında daha iyi yerlere yükseltmek için azim ve gayret içersinde olduklarını dile getirerek, bu kampanyanın sene sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Öğrencilerden olaylara dar bakmamalarını geniş düşünmelerini isteyen Kaymakam Sonel, yılların çok hızlı geçtiğini bulundukları zamanı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek çalışıp azmetmeleri durumunda başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını kaydetti.


Törene Kaymakam Tuncay Sonel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, Doç. Dr Hatice Okuducu ve Doç. Dr. Mehmet Okutan katılırken, tören en fazla kitap okuyan öğrencilere altınların verilmesi ve toplu olarak fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 14:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?