5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Kızılay'dan Trabzonspor'a Yaylakent

Trabzon'un Düzköy ilçesinde bulunan Yayla Kent Kızılay Tesisleri, Trabzonspor Kulübü'ne devredildi.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve Trabzonspor Kulübü Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu katıldı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin Trabzonspor'a hizmet etmiş, camianın önemli isimlerinden biri olduğunu vurguladı. Kızılay'dan Düzköy Yaylası'ndaki tesislerin kullanımı talep ettiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, "Sağ olsunlar tesisleri kulübümüzün kullanımına sundular. İnşallah bundan sonra takımımız sezon başı kamp çalışmaları için başka şehirlere gitmek mecburiyetinde kalmayacak, ayrıca Trabzon turizmine bu şekilde katkıda bulunacak. Kendilerine tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ise, her şeyden önce Trabzonsporlu olduğunu belirterek, "Onun için bize teşekkür edilmemeli. Bu bizim borcumuz. Keşke daha iyi imkanlarımız olsa da Trabzonspor'a sunsak. Ancak biz de bir yardım kuruluşuyuz, elimizden şimdilik bu kadar geliyor. Trabzonspor gibi saygın, mazisi güçlü ve geleceği aydınlık olan bu kulübe Kızılay'ın katkısı olacaksa biz de bu durumdan bahtiyarlık duyarız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte mutlu bir imza töreni gerçekleştiriyoruz. Trabzonspor sevdası çok farklı. Böyle bir duyguyu yaşamak çok güzel" diye konuştu.
Karşılıklı atılan imzaların ardından Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'ye bir plaket takdim etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?