6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Kodalak: Fair-play ödülüne talibiz!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yıl uygulamaya koyduğu fair-play ödülüne aday olduklarını söyledi.

Kodalak, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Liginde tüm Türkiye'nin gurur kaynağı olan Bordo-mavili takımın tüm sporcu, teknik kadro ve yönetimini tebrik ederek sözlerine başladı.

Basın toplantısını futbolda şiddet yasası hakkında bilgilendirmek, olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla düzenlediklerini belirten Kodalak, ''Bizler taraftar derneklerinin asıl görevilerinden biride bu yasa ve yönetmelikler hakkında taraftarlarımızı uyarmaktır. Yeni yasalarda çok ağır ceza ve hükümlülükler bulunmaktadır'' dedi.

Hakaret, küfür, kavga ve birçok hareketin karşılığının çok ağır cezalar olacağını belirten Kodalak, "Onun için bize yakışan takımımızı küfürsüz bir şekilde 90 dakika boyunca coşku ile desteklemektir. Bizler tribünde bunu yaparken sporcu kardeşlerimizde sahada alın terlerini dökerek bizlerin yüzü ak olarak çıkarmaya çalışacaklardır. Futbol sonuçta bir spordur bir kazanan ve bir kaybeden olacaktır. Bizler bundan önceki yıllarda olduğu gibi hak eden kazansın diyoruz. Bizi bileğinin hakkıyla yeneni  alkışlamakta boynumuzun borcu olsun diyoruz" ifadesini kullandı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sene uygulamaya koyduğu fair-play ödülüne de aday olduklarını duyurmak istediklerini söyleyen Kodalak, "Bu yıl fair-play'de birinci gelecek takıma hiçte azımsanmayacak oranda bir maddi ödül verilecek. Bizler bunu başararak takımımıza maddi katkıda da bulunabiliriz. Taraftarlarımızdan bu konuda duyarlılık beklemekteyiz. Takımımıza her hafta ceza aldırarak para ödeten değil centilmen olup para kazandıran taraftar olalım ki daha iyi futbolcular transfer edelim, takımımızı  her alanda güçlü kılalım'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 14:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?