6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Konyaspor mesaisi sürüyor

TRABZONSPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya, milli takım kamplarında bulunan Selçuk, Burak, Umut, Yattara ve Glowacki'yle birlikte ABD'de tedavi gören kaleci Onur katılmadı. Bordo-mavili futbolcular çalışmaya koşu ve kondisyon çalışmasının ardından ayak tenisi ile tamamladı.

GÜNEŞ, YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve ekibi milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yoğun bir mesai harcıyor. Bordo-mavili takımın forması altında ülkelerinin milli formalarını giyen oyuncular ile görüşen teknik ekip maçlar öncesi futbolculara moral vermeye çalıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş, milli takım kamplarında bulunan oyuncuların durumlarıyla ilgili son bilgileri alarak Konyaspor maçında sahaya süreceği kadroyu şekillendirmeye çalışıyor.

Şampiyonluk yarışında zorlu bir sürece girildiği bir dönemde Brezilyalı oyuncu Jaja'nın Fenerbahçeli oyuncu Bilica ile yazılı ve görsel medya'da yer alan görüntüleri Trabzonspor cephesinde büyük bir rahatsızlık yol açarken, teknik direktör Şenol Güneş oyuncuyu ikaz ederek yönetimden gerekenin yapılmasını istedi. Bunun üzerine Bordo-mavili kulüp sezon başında belirlenen kulüp iç tüzüğünü Jaja içinde uyguladı. Bu arada Jaja'ya takım arkadaşlarının takıldığı gözlendi.

Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında hafif şekilde sakatlanan ve bu nedenle Al Ittihad ile oynanan özel maçta riske edilmeyen kaleci Tolga Zengin'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken Genç kaleci, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Egemen Korkmaz'ın Konyaspor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor. Giray, Egemen, Glowacki ve Mustafa Yumlu arasında yaşanan rekabet üzerine tatlı bir sıkıntıya giren Güneş'in milli maç nedeniyle ülkesinin takımı ile birlikte olan Glowacki'nin moral ve fizik olarak yorgun olabileceğini göz önünde bulundurarak Konyaspor maçında Giray ve Egemen ikilisini kullanabileceği belirtiliyor. Litvanya, Polanya milli takımını 2-0 mağlup ederken Glowacki ise karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

TRABZONSPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ SÜRÜYOR
TRABZONSPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ SÜRÜYOR
TRABZONSPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ SÜRÜYOR
TRABZONSPOR'DA KONYASPOR MESAİSİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 15:27:03
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 17:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?