30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Koray Aydın'a coşkulu karşılama

Yüce Divan'da yargılanarak beraat eden Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın, memleketi Trabzon'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Trabzon-Giresun il sınırında çok sayıda partili tarafından karşılanan Aydın, hemşehrileriyle horon oynadı. Daha sonra yüzlerce araçtan oluşan bir konvoyla Trabzon şehir merkezine hareket eden Aydın, MHP Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Aydın, kendisine yargılanma süreci boyunca destek veren herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Mahkemede alınan kararın iftiracıların suratına bir şamar gibi olduğunu belirten Aydın, "Çünkü mahkeme öyle bir karar aldı ki beni üç ana konuda suçlamışlardı. Üç ayrı konuda da 11-0, 11-0, 11-0, yani bütün hakimler ittifakla benim beraatım yönünde karar verdiler. Bu bir yerde 33-0 yapar. Bu karar belki de mahkemenin tarihine geçecek bir karar olacaktır. Ben bütün mahkeme boyunca dik bir duruş sergiledim, kararlı bir duruş sergiledim. Buna bütün mahkemeye gelen arkadaşlarım şahittir" dedi.

Gelecek kongrede MHP Genel Başkanlığı'na aday olup olmadığıyla ilgili bir soruya Aydın, "Şimdi bu sorunun yeri ve zamanı değil. Her olay kendi şartları içerisinde şekillenir. Şu anda MHP'de genel başkanlık sorunu yok. Partinin genel başkanı var" diye cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 18:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?