6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Kuyum sektörü buluştu

GOLD EXPO KARADENİZ ALTIN, GÜMÜŞ, MÜCEVHER VE SAAT FUARI AÇILDI

Gold Expo Karadeniz Altın, Gümüş, Mücevher ve Saat Fuarı, Dünya Ticaret Merkezi’nde açıldı.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen fuarın açılışını Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu ve Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak birlikte gerçekleştirirken, fuara Trabzon’un yanı sıra Ankara, İstanbul, İzmir ve çevre illerden 50’nin üzerinde firmanın yanı sıra İran’ın Tebriz, Erdebil ve Urumiye şehirlerinden de firmalar katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, fuarların ekonomideki önemine vurgu yaparak işadamları ve esnafların kendi sektörlerindeki fuarlara sahip çıkmasını istedi. Trabzon’da fuarcılığın çok geliştiğini belirten Vali Hacımüftüoğlu, “1985 yılında ilk göreve başladığımda Trabzon’da bu tür fuarların düzenlenebileceğini hayal edemizdim. İş dünyası açısından gelir getirici bir sektör olan bu tür fuarların desteklenmesi gerekir” dedi.

Hacısalihoğlu ise fuarların firmalar açısından hem ürünlerini tanıtma hem de sektördeki yenilik ve gelişmeleri takip etme adına önemli imkan ve fırsatlar sunduğunu söyledi. Fuarcılığın önemli gelişmeler kaydettiğini ve ihtisas fuarlarının düzenlenmeye başladığını anlatan Hacısalihoğlu, “Bu tür sektörel fuarlarda da çok kalabalıklar beklememek gerekir. Önemli olan sektörle ilgili işadamlarının fuarı takip etmeleri, alışverişlerini yüksek düzeye çıkarmalarıdır” diye konuştu.

Fuar, 9 Mayıs Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

GOLD EXPO KARADENİZ ALTIN, GÜMÜŞ, MÜCEVHER VE SAAT FUARI AÇILDI
GOLD EXPO KARADENİZ ALTIN, GÜMÜŞ, MÜCEVHER VE SAAT FUARI AÇILDI
GOLD EXPO KARADENİZ ALTIN, GÜMÜŞ, MÜCEVHER VE SAAT FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 16:13:05
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 17:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?