3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Kuzey TV ekran kararttı

Trabzon'da yayın yapan bir televizyon kanalı, Trabzonspor'daki kötü gidişi, futbolcuları ve yönetimi protesto etmek için 2 saat süreyle ekran kararttı.

Trabzon'da yayın yapan Kuzey TV, dün gece, her hafta spor programının yapıldığı 21.00-23.00 saatleri arasında, tarihinin en kötü dönemini geçiren Trabzonspor'un futbolcularını ve yönetimini protesto eden bir mesajı ekrana getirdi. Kuzey Medya A.Ş Genel Müdürü Turgay Beşyıldız, 13 yıldır Trabzon ve ilçelerinde yayın yaptıklarını ve ilk kez ekran karartarak, Trabzonsporlu futbolculara ve yönetim kuruluna mesaj vermek istediklerini belirtti.

Amaçlarının futbolcuların bir nebze olsun üzerlerindeki ölü toprağını atmak olduğunu ifade eden Beşyıldız, “Yerli oyuncuları uyarmak, yabancı oyunculara ise buranın Arabistan yada Katar ligi gibi emekliler ligi olmadığını anlatmak istedik. Bordo-mavili yönetime de gerekli mesajları verdik. Futbolcular ve yönetimin Fenerbahçe galibiyetiyle tekrar lige dönmeleri ve kendilerine gelmeleri için bir uyarıydı” diye konuştu.

EKRANDAKİ MESAJ

İki saat süreyle ekranda yer alan mesaj, söyle: “Futbolcu kişiliğini, azmini, onurunu, inancını ve mücadelesini cephede bırakan Trabzonsporlu futbolcular, oynadığınız futboldan çok utanıyoruz. Özellikle sahada elini kolunu sallayarak, umarsızca dolaşan bazı zavallı kılıklı, yabancı uyruklu futbolcular sizden daha çok utanıyoruz. Bordo-mavili yönetim, ceza mı yoksa yine prim mi vereceksiniz? Evet sizleri protesto ederek yerel kanalların futboldaki lider programı Karambol'un ekranını ilk kez program saati 21.00 ile 23.00 arası karartıyoruz. Nasıl mutlu musunuz bari?
AA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2006 Salı 17:11:36
Güncelleme :21 Kasım 2006 Salı 17:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?