4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Lazaroni hızlı başladı

Trabzonspor'un takımın başına getirdiği Brezilyalı teknik direktör Sabastiao Lazaroni, görevine hızlı başladı. 

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile transferde izlenecek yol hakkında görüş alışverişinde bulunan Lazaroni, Bordo-mavili yönetimin transfer etmek istediği oyuncuların da maç kasetlerini aldı. Brezilya'da yakından tanıdığı oyuncular hakkında yönetime bilgi veren Brezilyalı teknik adam, yabancı kontenjanında boşaltma yapılması durumunda önerdiği oyuncuları takımda görmek istediğini belirtti. Yabancı oyuncu transferinde Lazaroni'nin önerdiği isimleri dikkate alan Bordo-mavili yönetim, geniş ve hızlı bir araştırma başlatırken, aynı zamanda Brezilyalı oyuncu Ricardinho'nun işini bitirmek için de çalışmalarını hızlandırdı. Ricardinho ile daha önce yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, Lazaroni'nin de bu transferin gerçekleşmesi için Brezilya'da görüşmelerde bulunacağı belirtildi. Ülkesine dönerken takımla ilgili dokümanları ve maç kasetlerini alan Lazaroni'nin, yapacağı çalışma sonrası Trabzon'a dönüşte yönetim kuruluna bir rapor sunacağı belirtildi. 

Bu arada, seçim öncesi yıldız oyuncu sözü veren Kulüp Başkanı Nuri Albayrak da, transfer karargahını Brezilya'ya kuruyor. Brezilyalı oyuncu Ricardinho'yu transfer etmek için harekete geçen Bordo-mavili yönetim, bu transfer için Lazaroni'den okey alırken, yabancı kontenjanının boşaltılması halinde diğer transferlerin de Brezilya'dan olması bekleniyor. 

Gelecek sezon geniş ve kendi içinde rekabet eden bir takım kurmayı planlayan Traübzonspor yönetimi, yurt içinde de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, transfer gündeminde yer alan Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Umut için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Nuri Albayrak'ın Umut için Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile yaptığı ilk görüşmede olumlu sonuç çıkmazken, tarafların bu oyuncu için tekrar bir araya geleceği belirtildi. Umut'u kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Sarı-lacivertli Başkent temsilcisinin Ömer Rıza ve yaklaşık 1 milyon dolar istemesi üzerine bu transferi askıya almıştı. Ankaragücü'nün Ömer Rıza teklifine sıcak bakan ancak para teklifine olumlu cevap vermeyen Başkan Nuri Albayrak, önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmek için yeniden Cemal Aydın ile bir araya gelecek. Bordo-mavili ekip, yurt içinden Umut'un yanı sıra daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Samsunspor'dan Adnan Güngör ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un milli oyuncusu Murat Ocak transferinde ise sona yaklaştı. Murat Ocak'ın transferiyle bir zamanlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başkanlığını da yapmış olan Nuri Albayrak'ın ilgilendiği belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 11:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?