3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Lazaroni Jun ve Djokaj'ı istemiyor

Trabzonspor Teknik Direkötrü Sebastiao Lazaroni, yeni sezon planlamasında Djokaj ve Tomas Jun'u düşünmediklerini belirterek, bundan sonraki futbol yaşamlarını başka kulüplerde sürdürebileceklerini söyledi. 

FC Winterthur ile dün akşam yapılan ve 0-0 berabere biten karşılaşmade yeni oyuncularla birlikte tüm oyuncuların maç performansını gördüğünü belirten Lazaroni Trabzonspor resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, ilk yarıda iyi organize olduklarını ancak maçta sadece golün eksik olduğunu belirterek, "Gol yollarında daha iyi olmamız gerekiyor. Maçta hakemle bir sürtüşme oldu. Ama ben oyuncularıma sakin olmaları hususunda uyarılarda bulunuyorum. Futbol sakin olup beyinle oynanan bir spordur. Tabii bunun yanında savaşçı da olmak gerekli" dedi. 

Trabzonspor'un gözden çıkardığı Djokaj ve Tomas Jun'un yeni sezon planlarında olmadığını ifade eden Lazaroni, "İkisi de profesyonel oyuncular ve bundan sonraki futbol yaşamlarına başka kulüplerde devam edebilirler" dedi. 

Kamp hazırlıklarını yoğun bir tempo içinde sürdürdüklerini belirten Lazaroni, "Özellikle geçtiğimiz bir hafta içinde çok yoğun bir antrenman tempomuz vardı. Bu da oyuna yansıdı. Ama ilerleyen günlerde çok daha iyi şeyler yapacağız. Her gün biraz daha yol kat edeceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 15:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?