3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Lazaroni taraftara seslendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, bordo-mavili taraftarların takımlarını bir oğulları gibi görmelerini istediğini belirterek, çoğu zaman takımın onların şevkatine ve desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Trabzonspor taraftarının bazen çok agresif olduğunu belirten Lazaroni, "Taraftarımız bazen çok agrasif oluyor. Onlardan takımlarını bir oğulları gibi görmelerini istiyorum. Çoğu zaman bu takımın onların şevkatine ve desteğine ihtiyacı var. Böyle olurlarsa bize çok daha yararlı ve faydalı olurlar. Onların desteğiyle biz başarmak istediklerimize daha kolay ulaşırız. Sadece biraz sabırlı olmalarını ve sürekli yanımızda olmalarını istiyoruz. Tabiki insanların karekterlerini ve davranışlarını değiştiremezsiniz, ama mantıklı insanların benim söylediklerimi anlayabilirler" diye konuştu. 

Sahada kimi oynatacağı konusunda oluşan taraftar baskısının kendisini için o kadar önemli olmadığını belirten Brezilyalı teknik adam, "Ben sadece bütün oyuncularımdan maksimum seviyede faydalanmak istiyorum. Takımda yer olan oyuncularımın belli bir üretim yapmaları gerekirki takımda yer bulabilsinler. Yattara çok önemli bir oyuncu, ancak takıma faydalı olduğu sürece var olabilecek. Bütün yeteneklerini ve özelliklerini takım yararına kullandığı sürece hem o mutlu olacak hem de biz mutlu olacağız. Önemli olan takımın hem atakta hem de defansta dengeli olması" dedi. 

Takımın kadrosunda yer alan oyuncuların daha iyi olabilmeleri için çalıştıklarını belirten Lazaroni, "Kadroda yer alan oyuncuların neler yapacakları çok önemli, elimizde yer alan oyuncuların daha iyi olmaları için çabalıyoruz. Bazı oyuncularımda bunu gözle görülüyor bir şekilde başarıyor. Önemli olan takım ruhunu yakalamak ve bunu en üst düzeyde yakalamaya çalışıyoruz. Bu noktada epey bir mesefe aldık" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2006 Perşembe 12:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?