5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Lise öğrencilerinin acı kaderi

Trabzon'un Yomra ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında kamyonun çarptığı lise öğrencilerinden Cansu Rabia Alçelik hayatını kaybederken, Hatice Kübra Birinci de ağır yaralandı.


Kaza, dün ilçeye bağlı Kaşüstü beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldedeki Dünya Ticaret Merkezi karşısında bulunan otobüs durağından karşıya geçmeye çalışan Yomra Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileri Cansu Rabia Alçelik (17) ile Hatice Kübra Birinci'ye (17), Rize'den Trabzon istikametine doğru seyir halinde olan S.A. yönetimindeki 53 K 3453 plakalı kamyon çarptı. Kazada ağır yaralanan öğrenciler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılırken, Cansu Kübra Alçelik yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücü S.A. ise gözaltına alındı.
Giresunlu olan Cansu Rabia Alçelik'in cenazesi, bugün Keşap ilçesine bağlı Karabulduk beldesinin Halkalı köyünde toprağa verilecek.


Kazada ağır yaralanan ve kafatası ile kalçasında kırıklar oluştuğu belirtilen Hatice Kübra Birinci'nin ise kazanın ardından kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki tedavisi sürüyor.
Öte yandan Hatice Kübra Birinci'nin babası Saffet Birinci de, geçen sene geçirdiği bir kazada ağır yaralanmış ve kaldırıldığı aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde bir süre tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti.


Giresun'dan eğitim için Trabzon'a gelen Cansu Rabia Çelik'in memleketine cenazesi dönerken, kazada ağır yaralanan Hatice Kübra Çelik ise babasının da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşı vermesi, gelecek yıl liseyi bitirerek üniversiteye girme hayali kuran öğrencilerin acı kaderi oldu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 12:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emel kolukısaoğlu IP: 78.169.251.xxx Tarih : 12.05.2009 22:35:15

CANSU RABİA ALÇELİK'E ALLAHTAN RAHMET..... AİLESİNE İSE ALLAH SABIR VERSİN .....