30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Maçka'da festival heyecanı yarın başlıyor

Ünlü DJ Okan Karacan, Türkiye'yi daha iyi tanımak için festivalleri gezme kararı aldığını söyledi.


Trabzon'un Maçka ilçesinde 27-29 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 3. Uluslararası Maçka Kültür Sanat Festivali'yle ilgili Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç ve DJ Okan Karacan, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenledi.


Festival komitesinde görev alan Okan Karacan, 12 yıllık radyo ve televizyon yayıncılığında bu sene radikal bir karar alarak Haziran ayından itibaren yayınlara son verdiğini söyledi. Eylül ayına kadar Türkiye'yi gezme kararı aldığını belirten Karacan, "Ülkemi daha yakından tanımak için şehir şehir, festival festival dolaşma kararı aldım. Önce güneyden başladım sonra Sivas, Kayseri derken şimdi Trabzon'dayım. Festival komitesinde görev aldım" dedi.


Karacan, ziyaretinde Karadeniz'in mizah ve komedinin, hoşgörünün merkezi olduğunu yakından gördüğünü belirterek Karadeniz'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.


Belediye Başkanı Ertuğrul Genç ise bu yıl üçüncüsü düzenlenecek festivalin yörenin tarihi ve kültürel değerlerini gün ışığına çıkararak bütün dünyaya tanıtmayı amaçladığını ve her geçen yıl bu yolda önemli mesafe alındığını söyledi. Genç, daha sonra festival programı hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 17:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?