4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Maganda kurşunu parmağı buldu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, aracıyla seyir halindeyken ön cama yapışan yaprağı almaya çalışan Mehmet Köroğlu, akıl almaz bir şekilde orta parmağından oldu. Köroğlu'nun sol elinin orta parmağının, serseri bir kurşunun isabet etmesi sonucu koptuğu belirtildi.

Akıl almaz olay dün saat saat 16.00 sıralarında Akçaabat- Düzköy karayolu Yaylacık mevkiinde meydana geldi. 61 KL 357 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan 55 yaşındaki Mehmet Köroğlu’nun aracının ön camına yaprak yapıştı. Mehmet Köroğlu, görüşünü engelleyen yaprağı almak için sol kolunu araç seyir halindeyken camdan dışarı çıkardı. Tam yaprağı aldığı sırada elinde büyük bir acı hisseden Mehmet Köroğlu, elini içeri çektiğinde sol el orta parmağının yerinde olmadığını ve elinden kanlar aktığını gördü. Aracıyla hemen Akçaabat Devlet Hastanesi’ne giden Mehmet Köroğlu’nun parmağının, kurşun yarasıyla koptuğu belirlendi.

Tedavisi yapılan Mehmet Köroğlu, talihsiz olay sonucu parmağını kaybederken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve ateş eden kişinin kimliğinin belirlenmesine çalışıldığı bildirildi
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 12:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASAN TURFANDA IP: 88.226.55.xxx Tarih : 29.12.2006 21:21:16
Valla geçmiş olsun ne diyeyim adam çok şanssızmış.