6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Magandalar parklara dadandı

Trabzon'da, şehir magandaları bu sefer ağaçlara ve banklara dadandı.

Kemerkaya Mahallesi'ndeki Adnan Kahveci Parkı'ndaki ağaçlar ile Ayasofya Mahallesi sahil kısmındaki Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Parkı'ndaki oturma bankları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildi.

Daha önce kentin değişik mahallelerinde bulunan çocuk oyun parklarındaki oyun aletlerini yakıp kullanılamaz hale getiren, çöp kutularını kıran şehir magandalarının bu sefer ağaçlara ve oturma banklarına dadandığı görüldü. Belediye tarafından Kemerkaya Mahallesi Adnan Kahveci Parkı'na yeni dikilen değerli ağaçları kıran sorumsuz kişiler, Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Parkındaki 24 adet oturma grubunu kırarak kullanılamaz hale getirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu son günlerde Trabzon halkının ortak malı olan çocuk oyun alanlarında bulunan oyun aletlerinin yakıldığını, büyük para harcayarak yeşillendirdikleri sahil bandında bulunan ağaçların kırıldığını ve kent mobilyalarına zarar verildiğini belirterek, "Bunu yapanları eğer varsa vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

Gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Gümrükçüoğlu, "Bazı kendini bilmez kişiler maalesef halkın ortak malı olan oyun alanlarına ve kent mobilyalarına zarar vermeye devam ediyor. Bunu yapanlar aslında kendilerine de zarar veriyor. Çünkü, bu kent onların da kenti" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2011 Cuma 13:56:18
Güncelleme :27 Eylül 2011 Salı 12:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?