1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Mangal kömürüyle gelen facia

Trabzon’un Bahçecik Mahallesi’nde dün gece mangal kömüründen sızan gazdan zehirlenen 3 kardeşten biri ölürken, diğer ikisi tedavi altına alındı. Tedavi altındaki kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadıkları bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, manavcılık yapan ve Bahçecik Mahallesi Affan Caddesi’nde kiraladıkları evde kalan Yaşar (23), Turan (24) ve Bayram Keleş (25) isimli kardeşler, Cumartesi akşamı yatmak için eve geldi. Önce sobayı yakan kardeşler, daha sonra uykuları gelince yattıkları odaya götürdükleri mangalın içerisine sobadan çıkardıkları fındık kabuğu ve kömür közlerini koydu.

Bu şekilde uykuya dalan kardeşler, dün gece 23.00 sıralarında eve gelen abileri Katip Keleş tarafından baygın vaziyette bulundu. Karbonmonoksit gazından zehirlenen kardeşler, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Trabzon Numune Hastanesi’ne kaldırılan kardeşlerden Turan Keleş, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşar ve Bayram Keleş isimli kardeşler ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İki kardeşin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, hayatını kaybeden Turan Keleş’in nişanlı olduğu ve bu yaz evleneceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 13:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?