3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Marcelinho imzayı attı

Trabzonspor, Brezilyalı yıldız Marcelinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Trabzonspor Kulübü Mali Saymanı Emin Kahraman'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Brezilyalı yıldız Marcelinho, kendisini 3 yıllığına Bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Mali Sayman Emin Kahraman, imza töreninde yaptığı açıklamada, 2 ay önce de Herta Berlin yönetimi ile Marcelinho için görüştüklerini hatırlatarak, "Ancak o zaman olmamıştı. Bir hafta önce yeniden girişimlerde bulunduk ve Marcelinho'yu Trabzonspor'a kazandırdık. Bundan dolayı çok mutluyum. Böyle bir yıldızı Trabzonspor'a getirmenin heyecanını yaşıyorum" dedi. 

Brezilyalı yıldız Marcelinho ise, "Trabzonspor'da olmaktan çok mutluyum. Trabzonspor'dan teklif aldığımda çok sevinmiştim. Biran önce çalışmalar başlamak istiyorum. Yıldıray Baştürk ile görüştüm. Bana Türkiye ve Trabzonspor hakkında bilgiler verdi. Anlaşma imzalamam da yardımcı oldu diyebilirim" diye konuştu. 

Türk futbolunu televizyondan takip etme şansının olduğunu da kaydeden Marcelinho, "Zor bir lig olduğunu düşünüyorum, ama ben de bu ligin tarihinde yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, imza töreni sonrası 30 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz veren Brezilyalı yıldızın bugün İstanbul aktarmalı olarak Berlin'e gideceği ve Çarşamba günü Trabzon'a dönerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2006 Pazar 13:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?