4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Marcelinho moral depoladı

Trabzonspor forması altında Beşiktaş maçıyla ilk derbisine çıkacak Brezilyalı yıldız Marcelinho, zorlu karşılaşma öncesi oğlu Marcelo ile moral depoladı. 

Trabzonspor'a geldiği günden beri şehre ve takıma uyum sağlamaya çalışan Marcelinho, bu konuda büyük bir masafe kat etti. Sıcak kanlı tavırları ve sempatik hareketleri ile kısa zamanda kendisini sevdiren Brezilyalı yıldız, idmanlardan kalan vakitlerini oğlu Marcelo ile geçirmeyi seviyor. Bir kız ve bir de erkek çocuk babası olan Brezilyalı yıldız, ailesine olan düşkünlüğünü vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı dövmelerle göstermişti. Marcelinho, zorlu Beşiktaş maçı öncesi boş vakitlerinde küçük oğlu ile kaldığı otelin lobisinde piyano çalmayı seviyor. Türkiye'de ilk derbi maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Marcelinho, küçük oğlu Marcelo sayesinde heyecanını dindirirken, zorlu karşılaşma öncesi Marcelo da babasına şans dileyerek, Trabzon'a galibiyetle dönmelerini istedi. 

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Marcelinho, Türkiye'de ilk golünü Denizlispor maçında atarak takımına 3 puan kazandırmıştı. Brezilyalı yıldız, Beşiktaş maçına hazır olduklarını belirterek, "Apoel ve Denizlispor maçlarında aldığımız galibiyetler takımın moralini yükseltti. Takım içinde iyi bir iletişim var. Herkes birbirine alıştı diyebilirim. Bu da bizim kısa zamanda takım ruhunu kazanmamızı sağlayacak. Son iki maçta olduğu gibi Beşiktaş karşısında da sahadan galibiyetle ayrılıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. 

Brezilyalı oyuncu Marcelinho, sözleşmesi feshedilen teknik direktör Sebastiao Lazaroni hakkında ise yorum yapmaktan kaçınırken, profesyonel insanlar olduklarını belirterek, "Bizim görevimiz Trabzonspor'u layık olduğu yerlere taşımaktır" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2006 Cumartesi 11:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?