6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Metin Güneş istifa etti

AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI METİN GÜNEŞ ADAY ADAYLIĞI YOLUNDA

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Metin Güneş, milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu tarafından teşkilat mensupları için aday adaylık sürecinde 15 Ocak tarihine kadar istifa etme zorunluluğu getirilmişti. Süreçte aday adaylığı hakkını elinde bulundurmak isteyen Güneş, aday olma niyeti ile partisindeki görevinden istifa etme kararı aldığını açıkladı. Yönetim Kurulu toplantısında istifa kararını arkadaşları ile paylaşan Güneş’in istifa dilekçesini 15 Ocak tarihinden önce İl Yönetimi’ne sunması bekleniyor. Güneş, ilerleyen günlerde yapacağı istişareler neticesinde nihai kararını kamuoyuna duyuracağını söyledi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olan Güneş, AK PARTİ Trabzon İl Teşkilatı’nda, Tanıtım Medya Başkanlığı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevinin yanı sıra Türkiye Gazetesi Rize Bölge Müdürlüğü görevini yürütüyor. Güneş, evli ve iki çocuk babası.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 15:06:04
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 18:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?