6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

MHP Düzköy adaylarını tanıttı

MHP DÜZKÖY İLÇESİNDE ADAYLARINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayları Düzköy ilçesinde düzenlenen etkinlikle seçmenlere tanıtıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Bayındırlık ve İskan eski Bakanlarından MHP Trabzon 1. sıra Milletvekili adayı Koray Aydın, herkesin MHP'nin iktidarına hazır olmasını istedi.

Aydın, “12 Haziran’da sadece milletvekili adaylarına oy vermeyeceğiz, ülkemizin geleceğini oylayacağız. İktidarın kumandasında yürütülen bu sinsi faaliyette önümüzde 12 Haziran seçimleri var. Başbakan artık gizlemiyor ‘yeni anayasa yapacağım’ diyor, onun nasıl bir anayasa yapacağını içini doldurarak başkaları söylüyor. BTP ve TÜSİAD ve eski yöneticileri söylüyor. Belli ki yeni anayasanın tarifi değişmez 3. maddesi değişecek. İçinde Türk ve Türk milletinin olmadığı yeni bir yapı kurulacak. 2 dilli, 2 bayraklı federatif bir yapı. Bunun Türkiye’yi nereye götüreceğini benim söylememe gerek yok. Sorunları Türk milleti adına üstleneceğiz. MHP’nin iktidar olması lazım ve Türkiye iktidar olduğu gibi Trabzon’da da iktidar olmamız lazım” dedi.

Koray Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da tepki göstererek “PKK sürüleri 2 gün önce İstanbul’da Türk bayrağını indirdiler, Diyarbakır’da Atatürk heykelinin üzerine Abdullah Öcalan’ın posterini giyindirdiler. Televizyon bu görüntüleri geçerken hemen arkasından bir görüntü geçtiler, Başbakan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ve futbolcu Alex’i davet ediyor. Başbakan Türkiye yanıyor Türkiye sen ne ile meşgulsün. Senin gücün kuvvetin varsa. O gücünü, kuvvetini fakire karşı kullanacağına git PKK’ya karşı kullan. Çillerin yaptığı yap, bir Çiller kadar olamadın” şeklinde konuştu.

MHP DÜZKÖY İLÇESİNDE ADAYLARINI TANITTI
MHP DÜZKÖY İLÇESİNDE ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 18:21:04
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 09:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?