4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

MHP'den Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muhammet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Reşat Altay'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu belirten MHP Trabzon İl Başkanı Muhammet Öztürk, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Reşat Altay'ın başarılı çalışmalar yapacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. Trabzon'un Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu kaydeden Öztürk, "Trabzon'a atanacak emniyet müdürünü çok önemsiyorduk. Kendisinin zaten göreve gelir gelmez gayretli çalışmalarıyla şehirle bir bütünleşme içine girdiğini müşahede ediyoruz. Bu durum da bize ayrıca memnuniyet veriyor. Parti olarak devletimizin yanında ve hizmetinde olacağız" dedi. 

İl Emniyet Müdürü Reşat Altay da göreve yeni seçilen MHP İl Başkanı Muhammet Öztürk'ü kutlarken, emniyet teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Göreve atandığı günden beri yürüttükleri çalışmalarda her kesimden destek gördüklerini dile getiren Altay, Trabzon halkının güven ve sevgisine layık olacaklarını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 19:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?