5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Mihriban kayıplara karııştı

Trabzon’un Arsin ilçesindeki evinden 18 gün önce ayrılan 15 yaşındaki Mihriban Kartal’dan 18 gündür haber alınamıyor.


İlçenin Güzelyalı mahallesinde oturan 15 yaşındaki Mihriban Kartal, 30 Temmuz tarihinde hiç kimseye haber vermeden evden ayrıldı. Kartal Ailesi o günden itibaren kızlarından haber alamazken, büyük üzüntü yaşıyor. Tüm Trabzon’da yapılan aramalara rağmen genç kıza ulaşılamazken, baba Hasan Kartal (44), kızını görenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermesini istiyor. Kızının daha önce de evden kaçtığını anlatan Kartal “Ancak daha önce 4. gün kendisine ulaşmıştık. Bu kez 18 gün olmasına rağmen kızımızı bulamadık. Üzerinde ne bir telefon ne bir para var. 18 gündür ne yapar, ne eder perişan olmuş durumdayız” dedi.


Hasan Kartal, kızının nereye gitmiş olabileceği konusunda en küçük bir bilgiye sahip olmadıklarını ifade ederek “Hiç arkadaşı yoktu. Sürekli yalnız kalmak isterdi, odasına kapanırdı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi görüyordu. Geçtiğimiz yıl kendisini Arsin Lisesi 1. sınıf öğrencisiyken okuldan almıştık. Okula da gitmiyordu. Ne yapacağımızı şaşırdık” diye konuştu.
Anne Emine Kartal (34) ise kızının 1 kere kaçtıktan sonra tekrar kaçabileceğini düşünemediklerini ifade ederken, büyük kızı Fatma Merve (17) ve kardeşi Muhammet Rıza Kartal (10) ise Mihriban Kartal’a çağrıda bulunarak eve dönmesini istediler.
Öte yandan Mihriban’ı görenlerin 0536 636 80 21 ve 0535 944 67 74 nolu telefonlara ya da 155 polis ve 156 Jandarma’ya haber vermesi istenirken, Kartal ailesi büyük bir tedirginlik içinde kızlarından gelecek haberi bekliyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 13:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?