6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Moral yemeğinde Yattara şov

MORAL YEMEĞİNDE YATTARA ŞOV

Trabzonspor'un moral yemeğinde takım kaptanı İbrahim Yattara ve kulüp masörü Şefik Erkaya oynadıkları kolbastı ile geceye damga vurdular. İkiliyi başta teknik direktör Şenol Güneş ve oyuncular büyük bir ilgiyle izledi.

22. kuruluş yıldönümünü kutlayan Süleyman Restoran tarafından Bordo-mavili futbolcular için moral yemeği düzenlendi. Sıcak bir ortamda yenen yemek sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş, uzun yıllardır Trabzon'a hizmet eden Süleyman Restoran'ın sahibi eski yönetici Süleyman Hacısalihoğlu'na 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Bu tarz işletmelerin kent için çok önemli olduğunu vurgulayan Güneş, "22 yaşını doldura Süleyman Restoran ailesini tebrik ediyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu yine burada kutlarız" dedi.

Süleyman Restoran'ın, teknik heyet ve oyuncuların katılımlarıyla kesilen yaş günü pastası sonrası işletmeci Süleyman Hacısalihoğlu bir konuşma yaparak, katılımlarından dolayı takıma teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası orkestra eşliğinde eğlence devam ederken Trabzonspor kaptanı İbrahim Yattara ve masör Şefik Erkaya oynadıkları kolbastı ile geceye damga vurdular. Sanatçı Ergun'un eşlik ettiği ikiliyi başta teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular ilgiyle izledi.

MORAL YEMEĞİNDE YATTARA ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 11:53:04
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 16:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birolcesur IP: 84.62.12.xxx Tarih : 28.02.2011 01:59:57

yattara sen birakda disarda göbek atmayi adam gibi futbolunu oynamaya bak , yada defol git.