30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Musa Büyük ameliyat oldu

Galatasaray maçında Arda ile girdiği ikili mücadelede sağ bacak kaval kemiği kırılan Trabzonsporlu futbolcu Musa Büyük'e başarılı bir operasyon yapıldığı açıklandı. 

Memorial Hastanesi'nde Prof. Dr. Fahri Erdoğan ve Operatör Doktor Nevzat Selim Gökay tarafından yapılan ve 2 saat süren operasyonun başarılı geçtiği, oluşan kırığa gereken müdahalenin yapıldığı belirtildi. Ameliyat sonrası Musa Büyük'ün koltuk değnekleriyle yürümesi sağlanırken, oyuncunun egzersizlere de hemen başlayabileceği açıklandı. Ameliyat sonrası ilk 1 ay ayağının üzerine hiç basmayacak olan bordo-mavili futbolcu Musa Büyük, 2. ayda yürümeye, 3. ayda koşmaya başlayacak. 

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkan Köksal Güney, ameliyat sonrasında Musa Büyük'ün moral durumunun iyi olduğunu belirterek, "Kendisine gereken müdahale başarıyla yapıldı. Sürekli görüşme halindeyiz. Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz oyuncumuzun yanında. Futbolcumuz 4 ile 6 ay arasında bir zaman zarfında gelişmelere göre yeniden formasına kavuşabilecektir" açıklamasını yaptı.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 11:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şahser gögerçin IP: 85.100.125.xxx Tarih : 14.03.2007 09:45:44
öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum inşallah en yakın zamanda musa formasına kavuşur.