4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Musampa tekrar Trabzon'da

Trabzonspor'un 10 gün önce prensipte anlaşarak Trabzon'a getirdiği, ancak 1 yıllık transfer ücretini peşin isteyince sorun yaşadığı Atletico Madridli Kiki Musampa, ikinci kez imza için Trabzon'a geldi. 

Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Musampa, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Baturoğlu ile birlikte akşam saatlerinde, Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli bir uçakla İstanbul'dan Trabzon'a geldi. Musampa'nın transferiyle ilgili havalimanında kısa bir açıklama yapan İbrahim Baturoğlu, Hollandalı futbolcu ile yarın bir aksilik çıkmazsa Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını kaydetti. Baturoğlu, "Başkanımız ve Asbaşkanımız beri aradı ve transfer için Amsterdam'a geçtim. Yabancı menajerlerle yaşanan bir sorun vardı. Bu sorunu Türk menajerlerle çözdük ve ön anlaşma yaparak kendisini Türkiye'ye getirdik. Kulübümüze faydalı bir transfer olacağına inanıyorum. Avukatı ve ağabeyi de Trabzon'a gelecek. Ufak tefek detay bölümleri kaldı. Onları da hallettikten sonra yarın 3 yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi. 

Bu arada, havalimanındaki Bordo-mavili taraftarlar, Musampa'ya büyük ilgi gösterirken, Hollandalı futbolcu, daha sonra kulübe ait araçla geceyi geçireceği Zorlu Grand Otel'e hareket etti.
iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 03:02:49
Güncelleme :30 Ağustos 2006 Çarşamba 03:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?