30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Musampa'ya para cezası

Trabzonspor Yönetim Kurulu, hazırlık kampına zamanında katılmadığı ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle Kiki Musampa'ya 40 bin YTL para cezası keserken, İbrahim Yattara ve Jabi'ye verilecek olan cezalar için ise teknik direktör Ziya Doğan'ın raporunu bekliyor.

UEFA Inter-Toto Kupası'nda Türkiye temsil edecek olması nedeniyle sezonu erken açan Trabzonspor'da kampa geç katılan ve kendilerine tebliğ edilen tarihte takımla birlikte çalışmalara katılmayan İbrahim Yattara, Jabi ve Musampa'ya ceza kesme kararı alan yönetim, Hollandalı oyuncunun cezasını keserken, Yattara ve Jabi için ise Ziya Doğan'ın raporunu bekliyor. Bordo-mavili yönetim, Musampa'nın kampa katılmadığı her gün için noter tespiti yaptırmıştı.

Her sezon başında takımın kampına çeşitli bahaneler uydurarak geç katılan Gineli oyuncu İbrahim Yattara, alışkanlıklarından vazgeçmezken kendisine verilen para cezaları ise oyuncuyu yola getirmiyor. Takım kampına yine 1 hafta geç katılan Yattara'ya bu kez yüklü bir para cezası vermeyi planlayan bordo-mavili yönetim, cezayı kesmeden önce teknik direktör Ziya Doğan'ın vereceği raporu bekliyor. Diğer Gineli oyuncu olan Jabi'ye de kendisine tebliği edilen tarihte takımın kamp çalışmalarına katılmaması nedeni
ile para cezası verilecek.

Disiplinden taviz vermeyen teknik direktör Ziya Doğan'ın hazırlayacağı rapor doğrultusunda İbrahim Yattara ve Jabi 'ye ceza verecek olan bordo-mavili yönetim, bu oyuncular hakkında gelecek raporu beklerken disiplin talimatları gereğince ceza verilmesi bekleniyor. Yattara'ya 20-30 bin YTL, Jabi'ye ise 10 bin YTL para cezası verilmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 12:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?