30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Odunlukta oyun ölüm getirdi

Trabzon'un Yomra ilçesinde odunluk olarak kullanılan eski bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 çocuğun cesetleri, kanepenin altında birbirine sarılı olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Oymalı Caddesi'nde Ahmet Akpınar'a ait odunluk olarak kullanılan eski bir evde bugün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yomra Belediyesi ve Trabzon Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında eski ev tamamen yanarak kül oldu. Evde oyun oynadıkları öğrenilen Ahmet Akpınar'ın oğlu Bedirhan Akpınar (4) ile arkadaşı Mustafa Çiçek (4) yanarak hayatlarını kaybetti. Çocukların yanarak tanınmaz hale gelen cesetleri, birbirlerine sarılı olarak evdeki kanepenin altında bulundu.

Babaanne Ayşe Akpınar'ın yangın sırasında dışarıdan seslendiği, ancak ses gelmemesi üzerine evde kimsenin bulunmadığını düşünerek olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Olay yerine gelen çocukların anne ve babaları sinir krizleri geçirirken, cesetler otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yangın sonrası evdeki eşyalar dışarı çıkartılırken, yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 19:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?