5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Of buluşmaları başlıyor

Trabzon’un Of ilçesinde 7-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan “Of Buluşmaları” ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Oktay Saral, program içeriği hakkında bilgiler vererek tüm bölge halkını etkinliklere davet ettiler.


Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Oktay Saral, 3 gün sürecek olan “Of Buluşmaları” etkinliğinin farklı içerikli programlarla başta Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ve beldelerin de katılımıyla yapılacağını belirttiler. Ballıca, Bölümlü, Cumapazarı, Gürpınar, Uğurlu, Kıyıcık ve Eskipazar beldelerinde çeşitli programların düzenleneceği etkinliklerin ana mekanının Of Sahil Tesisleri olacağını kaydeden Sonel ve Saral, Şanlıurfa Sıra Gecesi, Azerbaycan-Romanya-Bulgaristan-Sırbistan Halkoyunları ekiplerinin gösterileri, Kolbastı, Kemençe ve Horon’un yanı sıra yöresel sanatçıların da yer alacağı buluşmaların final konuğunun ünlü sanatçı Kıraç olacağını vurguladılar.
Of buluşmalarında “2023’te nasıl bir Türkiye” konulu panelde Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Prof. Dr. Mahir Kaynak ve Prof. Dr. Mümtazer Türköne gibi isimler Oflular’la buluşacak.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 18:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?