5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Öğrencilerin yol çilesi

ÖĞRENCİLERİN YOL ÇİLESİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Pelitli beldesi arasında yıllardır kestirme yol olarak kullanılan yola dökülen toprak öğrencileri zor durumda bırakıyor.

KTÜ Kanuni Kampüsü C Kapısı’nın güney doğusunda bulunan ve öğrencilerin senelerdir kestirme yol olarak kullandıkları yolun yerleşke içinde kalan ve üniversiteye ait olan kısmı yaklaşık 3 hafta önce toprak dökülerek kapatılırken, öğrenciler zor şartlarda toprak yığınını aşarak derslerine yetişmeye çalışıyor.

Toprağın yapılacak yeni yol için döküldüğü öğrenilirken, özellikle yağmurlu havalarda çok sıkıntı çeken öğrenciler C kapısında yaşanan ve bir arkadaşlarının hayatını kaybetmesine sebep olan trafik kazasından sonra bu yolun hem zaman kazanmaları açısından hem de can güvenlikleri açısından çok önemli olduklarını vurguladılar. Ayrıca bazı öğrenciler bu kestirme yol sayesinde öğle yemeklerine eve gidebildiklerini havanın yağmurlu olduğu zamanlar ise dökülen toprak sebebi ile çamur olmasından dolayı öğle arasında verilen zamanda diğer yoldan eve gidip gelmenin pek mümkün olmadığını belirttiler.

ÖĞRENCİLERİN YOL ÇİLESİ
ÖĞRENCİLERİN YOL ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 10:16:02
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 12:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?