5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Öğretmenlere Halep Şam gezisi

'Ana Kız Okuldayız Kampanyası’ kapsamında son altı ay öncesine kadar Trabzon’un Of ilçesinde 103 olan kursiyer sayısı yapılan ciddi çalışmalar sonucu bin 296 çıkarılmasında başarı sağlayan 10 öğretmen Kaymakam Tuncay Sonel tarafından beş günlük Halep-Şam gezisi ile ödüllendirildi.


Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Sonel, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Çoşkun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız tarafından minibüs ile Halep-Şam’a uğurlanan öğretmenler, “Kaymakam bey ilçede yüzde 57 olan okul öncesi eğitimin oranının yüzde 93’e çıkarılmasında başarı gösteren 10 öğretmen arkadaşımızı Selanik gezisiyle ödüllendirmişti. Bizleri de Halep Şam gezisi ile ödüllendirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.


Of Kaymakamı Tuncay Sonel , başarılı personelin yurtdışı gezisi ile ödüllendirilmesini özel sektörün çok iyi uyguladığını kamuda da bu uygulamanın olması gerektiğini belirterek ilçede işini en iyi yapan kamu görevlilerinin de hayırseverlerin desteği alınarak yurtdışı gezileriyle ödüllendirileceğini belirtti. Kaymakam Sonel, ÖSS’de 2008’de dört yıllık ve üstünü kazanan öğrenci sayısı 27 iken, bu sayının 2009’da üç katı yani 81 olması durumunda ise 7 kamu görevlisini İtalya gezisi ile ödüllendireceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 13:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?